Начало Салон за красота "Кимберлит Бюти"

Несравнимо усещане за чиста и сияйна кожа на лицето! Ултразвуково почистване на лице само за 11.90 лв., вместо 25 лв. от Салон за красота "Кимберлит Бюти"

Цена:1190лв
Купи сега
Стойност:2500лв
Спестяваш:1310лв
Отстъпка:52%
Закупени:4

Кожата на всеки се нуждае от постоянни грижи, които да спомогнат за запазване на нейното здраве и свежест. Неблагоприятнoтo въздействие на природните фактори, климатиците в помещенията и редица други фактори допринасят за замърсяване на кожата с вещества, които много трудно могат да бъдат отмити с вода. Някои от тях проникват дълбоко в порите и по кожата се образуват пъпки.

Офертата включва: Ултразвуково почистване на лице.

Ултразвуковото почистване е най-съвременният и ефективен метод, който отстранява мъртвите клетки на кожата на лицето и го почиства без зачервявания и белези. Така кожата се възстановява, освежава и омекотява. Подходящо е за чувствителни и реактивни кожи.

Едно от основните преимущества на ултразвука е, че този вид почистване отстранява само мъртвите клетки, без да травмира младите и новите. В резултат от нежното въздействие на процедурата, горният слой на епидермиса се обновява, а кожата става мека, свежа и подмладена. Процедурата активира обмяната на веществата, усилва регенерацията на тъканите и стимулира производството на колаген и еластинови фибри. Дори и най-чувствителната кожа се повлиява невероятно от ултразвука. Има ли нещо по-успокояващо от усещането за чиста кожа, която диша свободно.

Условия на ваучера

- Валидност на ваучера: 02.01.2013г. - 02.02.2013г.;
- Офертата включва: Ултразвуково почистване на лице;
- Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и неограничен брой ваучери за подарък;
- Изисква се записване на час минимум 2 дни предварително на телефон: 0879 004 800;
- Работно време: Вторник - Неделя: 10:00 - 20:00 часа; Понеделник - почивен ден;
- При допълнителни въпроси можете да се обърнете към рекламодателя на посочените контакти.

Галерия снимки

Офертата е осигурена от "Кимберлит" ЕООД, ЕИК: 175200311. Срокът за закупуване на оферираните стоки или услуги е от 02.01.2013 до 11.01.2013. Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой в срока за закупуване.

Още ТОП оферти:
© OZO.bg e услуга на ГРУПОВО БГ ЕООД. 2011-2014.