Диета след празниците! Индивидуална диета, специално изготвенa за всеки един от диетолог само за 9 лв., вместо за 20 лв. от "Цветно"

Цена:900лв
Купи сега
Стойност:2000лв
Спестяваш:1100лв
Отстъпка:55%
Закупени:16

Днешната ни оферта, съвместно с "Цветно" е много специална и полезна. Ако желаете да отслабвате здравословно и без да гладувате, тази оферта за индивидуална диета е точно за Вас. В зависимост от дадените отговори всеки клиент получава диета от специалист, която ще му действа най-добре, за да постигне желаната от него цел – сваляне на килограми или качване на мускулна маса.
 

Офертата включва: Индивидуална диета по специално изготвена програма.


Какво предлага Цветно? 
Целта ни е да Ви покажем правилния път за отслабване чрез правилно структурирана диета. Независимо дали искате да отслабнете или да качите муслулна маса, само тук Вие ще можете да получите индивидулана диета.

Как ще си поличите програмата?
Получавате Вашата програма онлайн, без да се налага да ходите при диетолози. За целта е нужно да попълните анкетата, която е тук (към формата за попълване). След попълването на данните Ви и кодовете, които имате от заплатения ваучер, ще получите на имейла си, индивидуалната специално изготвена диета от диетолог.

Условия на ваучера

- Валидността на ваучера: 04.05.2013 - 04.06.2013 година;
- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за приятелите си;
- Офертата включва: Индивидуална диета по специално изготвена програма от диетолог;
- За да попълните анкетата е нужно да посетите този линк и да изпратите резултатите си онлайн;
- Вашата диета ще получите до 24 часа след изпращането на данните;
- Ако имате допълнителни въпроси свързани с офертата, можете да се обърнете към рекламодателя на телефон: 0879 880 001. или имейл dieta@tsvetno.com

Осигурено от "Цветно"

Фирмата ни е създадена с много цветни и полезни идеи. Ще се радваме да направим и Вашият живот по-красив и по-щастлив.

Адрес и контакти

Галерия снимки

Офертата е осигурена от "Деликато - БГ" ООД, ЕИК: 201178036. Срокът за закупуване на оферираните стоки или услуги е от 04.05.2013 до 09.05.2013. Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой в срока за закупуване.

Още ТОП оферти:
© OZO.bg e услуга на ГРУПОВО БГ ЕООД. 2011-2014.