Начало Дентален център "ИнтелДент"

Специална грижа за детските зъбки! Преглед, обучение в орална хигиена, профилактична програма и ПОДАРЪК - детска четка за зъби само за 5лв., вместо за 10 лв. Дентален център "ИнделДент"

Цена:500лв
Купи сега
Стойност:1000лв
Спестяваш:500лв
Отстъпка:50%
Закупени:36

Детските зъби са по-уязвими на инфекции, ето защо се нуждаят и от по-специална грижа. Тя трябва да започне още с поникването на първите млечни зъби. Научете от рано детето си да поддържа добра устна хигиена, за да има здрави и красиви зъби с днешната оферта на Дентален център "ИнтелДент".


Офертата включва: Талон за деца с награда.

 

Талонът включва следните услуги:

  • Обстоен профилактичен преглед по здравната каса-при вашето посещение ще бъде направен пълен профилактичен преглед.НОСЕТЕ ЗДРАВНАТА КНИЖКА на детето;
  • Обучение на детето в методите на правилно четкане на зъбите;
  • Безплатна процедура, при която се оцветяват зъбите със специален разтвор и на детето се показват местата, където неговата зъбна хигиена не е добра;
  • Като ПОДАРЪК детето получава четка за зъби на шведската марка Teпе, съорбазена с възрастта на детето.


Редовните профилактични прегледи от специалист стоматолог гарантират, че Вашето слънчице ще има здрави зъбки и красива усмивка! Започнете грижите за оралната хигиена на Вашето дете навреме!       Децата трябва да посещават стоматолога редовно – на всеки шест месеца за ранна диагностика и навременно лечение на кариесите. На всички това ще се погрижат профионалистите от Дентален център "ИнделДент".

Условия на ваучера

- Валидност на ваучера: 19.02.2013 г. - 21.03.2013 г.;
- Офертата включва: Талон за деца + награда;
- Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък;
- Необходима е предварително записване на час на телефони: 02 483 4681, 0878 868 037, 0897 855 276;
- Работно време: Понеделник до Петък  от 09:00  до 19:00;
- Ако имате допълнителни въпроси свързани с офертата можете да се обърнете към рекламодателя на посочените контакти.

Осигурено от Дентален център "ИнтелДент"

Стоматологичен център Интелдент се намира в град София и е основан през 1990 година за да работи за нуждите на нашите пациенти. Ние обслужваме всички възрастови групи – деца и възрастни. Нашата практика се основава на висок професионализъм, техническа компетентност и грижа за пациента. Контролът върху инфекциите и стерилизационните процедури са проектирани да осигурят максимална защита за пациентите ни.


Дентален център Интелдент предлага спешна стоматологична помощ , като дава съботни и неделни дежурства за кварталите Света Троица,Западен Парк ,Гевгелийски, Фондови жилища, Захарна фабрика, Люлин, Красна Поляна, Надежда , Банишора и др.

Галерия снимки

Офертата е осигурена от Интелдент - Групова практика за извънболнична дентална помощ ООД, ЕИК: 200541577. Срокът за закупуване на оферираните стоки или услуги е от 19.02.2013 до 28.02.2013. Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой в срока за закупуване.

Още ТОП оферти:
© OZO.bg e услуга на ГРУПОВО БГ ЕООД. 2011-2014.