Начало Онлайн магазин "Нестандартни идеи"

Изберете писмо от ДЯДО КОЛЕДА с вълшебен прах и истински восъчен печат! Писмо + плик на цена от 5.20 лв., вместо за 9 лв., предоставено от Онлайн магазин "Нестандартни идеи"

Цена:520лв
Купи сега
Стойност:900лв
Спестяваш:380лв
Отстъпка:42%
Офертата не е активна.

Казват, че вярата в Дядо Коледа ни прави по-добри, затова трябва да я възпитаваме с постоянство у малките деца. Ето защо ние Ви предлагаме ценен помощник - весело писмо от добрия старец, което е най-сигурното доказателство, че той съществува.Писмото е персонализирано с името на детенцето, подаръка, който си е поръчало, както и с адреса му на пощенския плик. Няма съмнение - писмото от Дядо Коледа в пощенската кутия е гаранция, че детето е било послушно през цялата година!

Офертата включва:

 • Писмо от Дядо Коледа + плик на цена от 5.20 лв., вместо за 9 лв.;
 • Избирате между 2 плика, 3 вида текст, 4 варианта на писмата, 6 различни бланки.
   

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ:

 • Стъпка 1 - изберете бланка и плик за писмото: разгледайте галерията от снимки или посетете линка Писмо от Дядо Коледа;

 

 • Стъпка 2 – изберете текст на писмото:

  Текст № 1: Писмо от Дядо Коледа със специална задача
  Скъпа Лили,
  Благодаря ти за писмото, което ми написа. Зная, че очакваш Коледа с нетърпение, също като мен. Джуджетата те наблюдаваха през цялата изминала година - според тях ти си била добро дете. Е, те си спомниха и някои твои пакости, но аз вярвам, че през следващите дванадесет месеца ти ще бъдеш още по-послушна. Eто защо с удоволствие ти съобщавам, че съм ти подготвил специална коледна изненада - мечтаната кукла Барби!

  Лили, ти знаеш, че заедно с елените трябва да обиколим домовете на всички послушни деца по света само за една нощ, за да раздадем очакваните от тях подаръци. Ето защо имаме нужда от твоята помощ. Ще ти бъда благодарен ако на Бъдни вечер оставиш сладки и чаша мляко за мен, както и морковче за Рудолф. Така ще ни помогнеш да съберем достатъчно сили и да се справим с тази толкова важна задача!

  Мило дете, аз ще дойда скоро и ще ти донеса така мечтания подарък! Ще бъда най-щастлив ако ти си здрава, весела и много добра! Продължавай да вярваш в мен, въпреки  че не успяваш да ме видиш как влизам през комина!
  Твой Дядо Коледа!

  Текст № 2 Писмо от Дядо Коледа с вълшебен прах

  Скъпа Никол,
  Получих твоето писмо и се зарадвах, че и тази година не си ме забравила! Джуджетата ми казаха, че името ти е на първо място в списъка с добрите деца, затова нямах търпение  да ти напиша моя отговор. А наградата за послушанието си ще получиш на Коледа - желаната от теб кукла Барби!

  Мило дете, аз идвам всяка година тайно в твоя дом и оставям под елхата подаръци за теб и твоето семейство. Знам, че децата винаги се питат как успявам да мина през комина, като е толкова тесен. Тази своя тайна обаче аз разкривам само на най-послушните и най-добрите - ето, че и ти заслужи тази чест!

  На Бъдни вечер, преди да си легнеш, заедно с мама отворете малката кутийка, която ти изпратих. В нея има сребърен прашец с магическа сила - когато заспиш, коминът ще стане достатъчно широк, за да мина през него, а на стената ще се появи вълшебна камина, през която ще вляза. Тази задача е много отговорна и обикновено я възлагам на някое от моите джуджета. Сигурен съм, че ти ще се справиш отлично и тази Коледа всички от твоето семейство ще ти бъдат благодарни, че си ми помогнала да вляза, за да оставя подаръците. Изпълни тази задача и с гордост ще можеш да се наречеш мой помощник!

  Никол, пожелавам ти да бъдеш здраво и щастливо дете! Никога не ме забравяй и помни, че вярата в мен те прави по-добра!
  Твой Дядо Коледа!

  Текст № 3: Писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе

  Скъпи Александър,
  Казват, че когато се роди бебе, ангелите се събират и повтарят името му, за да може целият свят да разбере, че започва нов живот! Добре дошъл на този свят! Щастлив съм, че имам още един малък приятел, който ще ме очаква с нетърпение всяка година!

  Алекс, сега ще ти издам една голяма тайна: човек вижда дядо Коледа само веднъж в живота си -  в нощта, когато очаква първата си Коледа! Когато пораснеш, ти няма да си спомняш тази наша среща, но ще знаеш, че аз съществувам и ще ме очакваш всяка година.

  Много съм развълнуван, защото скоро ще се запозная с теб. Обещавам да ти донеса всички подаръци, които мама и татко поръчаха за теб, за да можеш да усетиш магията на любимия ми празник. Пожелавам ти да бъдеш здраво и щастливо бебе и да радваш всички, които те обичат толкова много! Добре дошъл при нас!

  Твой Дядо Коледа! 

 

 • Стъпка 3 - уточнете варианта на писмото:
  - Писмо от Дядо Коледа със специална задача  - използва се текст № 1, с бланка и плик по избор;
  - Писмо от Дядо Коледа с истински восъчен печат - използва се текст № 1, с бланка и плик по избор. Писмото е декорирано с истински восъчен печат с надпис „Дядо Коледа“ ;
  - Писмо от Дядо Коледа с вълшебен прах - използва се текст № 2, с бланка и плик по избор. Към писмото е добавена малка кутийка със сребърен брокат;
  - Писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе - използва се текст № 3, с бланка и плик по избор.


Доверете ни се, когато искате да бъдете оригинални, но Ви липсват свежи идеи. За всеки повод и без повод подарете добро настроение на Вашите любими хора. Дигитално обработена картина от снимка, фотоколаж, забавна покана за празник и още много други нестандартни идеи - когато мислите за подаръци, мислете за нас!

Условия на ваучера

- Влалидност на ваучера: от 5 Декември до 20 Декември 2013 г.;
- Офертата включва: Персонализирано писмо от Дядо Коледа и плик;
-  В периода от 5 Декември до 20 Декември 2013 г. можете да се свържете с нас, за да уточним детайлите за поръчка;
- Ние не ограничаваме изпращането на писмата само на определени дати – съобразяваме се с Вашите предпочитания за деня, който Ви е удобен за получаване на пратката;
- Доставките се извършват от куриерска фирма „Еконт Експрес“.
-  Цена на доставката:

 • 2.80 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);
 • 4.50 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- На имейл office@nestandartniidei.com изпратете информацията, от която имаме нужда, за да персонализираме писмото:

 • името на детето (галеното обръщение и трите имена);
 • подаръкът, който си е поръчало от дядо Коледа;
 • адрес (в случай, че желаете да персонализираме плика. Ако не посочите адрес, остовяме редовете празни, за да го попълните допълнително);
 • вариантите, които сте избрали за плик, бланка и текст; 

- Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес";
- В случай, че желаете доставка до адрес в събота или във фиксиран час, дължите допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна извънредна услуга;
- За доставки в събота до офис на куриерската фирма, не се начислява тази допълнителна такса;
- Доставки в неделя не се извършват;
- При допълнителна информация и въпроси относно офертата, се обръщайте към посочените контакти на рекламодателя.

 

Галерия снимки

Офертата е осигурена от Нестандартни идеи ЕООД, ЕИК: 201756166. Срокът за закупуване на оферираните стоки или услуги е от 21.11.2013 до 01.12.2013. Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой в срока за закупуване.

© OZO.bg e услуга на ГРУПОВО БГ ЕООД. 2011-2014.